Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ο Πιερικός, ο οποίος μετά τη συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Διαγόρα με 1-4, γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στο Α’ ΔΑΚ, με 1-3 από τη Νίκη Βόλου, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κυριάκο Καλπακίδη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα, “katerinisport on air” που μεταδίδεται στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM, κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′ με τον Παπαγεωργίου και στο 24′ ήδη είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε γκολ του Νικλητσιώτη. Ο Πιερικός, κόντρα στη Νίκη (όπως άλλωστε και με τον Διαγόρα) εμφάνισε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και σε συνδυασμό με τη δεδομένη επιθετική δυστοκία, είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε καθώς ο Μιχάλης Ζιώγας ρίσκαρε για να πετύχει ένα γκολ που θα επέτρεπε στους Κατερινιώτες να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση. Ο Αγαθαγγελίδης στο 60′ “γέννησε” ελπίδες για κάτι καλό, όμως το 1-3 του Νικλητσιώτη στο 63′ έβαλε ουσιαστικά “ταφόπλακα” στα όνειρα του Πιερικού…
Η ήττα αυτή έφερε τον Πιερικό ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία, με τους Κατερινιώτες να είναι πλέον στη 10η θέση με 10 βαθμούς, 5 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσο για τη Νίκη Βόλου, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλεις Ολυμπιακού Βόλου και Διαγόρα Σεβαστής με το μεταξύ τους 0-0 και πλησίασε στο -3 από την κορυφή.

Το “φιλμ” του αγώνα:
5′ Σέντρα του Παναγιωτίδη από δεξιά, δεν κατάφερε ο Αγαθαγγελίδης να βρει τη μπάλα με προβολή.
9′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Νικλητσιώτης έκανε την επέλαση από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε συρτά για τον Παπαγεωργίου που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Νίκη.
17′ Μπαλιά του Μέτσε για τον Κορέτα, ο Σοϊλεμέζογλου “καθάρισε” τη φάση.
20′ Ο Μπαρούτας σέντραρε από αριστερά και ο Παναγιωτίδης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από την εστία της Νίκης.
21′ Σουτ του Κορέτα από το ύψος της περιοχής, έδιωξε ο Σοϊλεμέζογλου..
24′ ΓΚΟΛ! 0-2: Γύρισμα του Παπαδήμα από δεξιά και ο Νικλητσιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή του Πιερικού έκανε το 0-2.
35′ Ο Νταντίνης έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Αγαθαγγελίδη, ο οποίος σούταρε, όμως ο Τζήμας αναδείχτηκε “νικητής” στη μονομαχία.
46′ Μετά από τροφοδότηση του Παπαδόπουλου, ο Λαζόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε αδύναμα άουτ.
60′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Αγαθαγγελίδης προχώρησε κατά μέτωπο με την εστία της Νίκης και όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τζήμα έπιασε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία από τα πόδια των αντίπαλων αμυντικών και να καταληγει στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.
63′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Δημολιός σέντραρε από αριστερά και ο ευρισκόμενος στη “καρδιά” της πιερικής άμυνας, Νικλητσιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3.
71′ Πολύ καλή στιγμή για τον Πιερικό όταν ο Αγαθαγγελίδης έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Τζήμα να παραχωρήσει κόρνερ.
72′ Σε αντεπίθεση για τη Νίκη, τρεις με έναν, ο Νικλητσιώτης έδωσε στον Ζενούνη που δε μπόρεσει να γίνει κάτοχος της μπάλας με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
85′ Ο Πιερικός συνέχισε με 10 παίκτες αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Παπαδόπουλος και οι τρεις αλλαγές είχαν ήδη γίνει.
90′ + 4′ Ο Τζήμας απομάκρυνε το σουτ του Λαζόπουλου, πέφτοντας στην αριστερή του γωνια.

Διαιτητής ήταν ο Ζούγρας (Κοζάνης) με βοηθούς τους Καρακώστα και Νίκζα (Λάρισας).
Κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Βέργος της Νίκης Βόλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου (46′ Συμεωνίδης), Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Λούγκος, Παναγιωτίδης (28′ Κοκονόζι – 70′ Καμαρά), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης.
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Δημολιός, Βέργος, Μέτσε, Παπαγεωργίου (Ζενούνης), Τσιουρέλης (61′ Ζενούνης), Νικλητσιώτης, Κορέτα (89′ Ματθαίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This