Επιλογή Σελίδας


Να κλείσει το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα επιχειρήσει ο Δίας Δίου την Κυριακή (15/12 – 15:00) στο Στεφανοβίκειο απέναντι στον Διαγόρα στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (13ης) του πρώτου γύρου για τον 3ο ομίλο της Γ‘ Εθνικής.

Πρόκειται φυσικά για μία αναμέτρηση με χαρακτήρα «εξάποντου» αφού ο Διαγόρας βρίσκεται 12η θέση του πίνακα με απολογισμό 11 βαθμών, 2 λιγότερους από τον Δία που κατέχει την 11η θέση με την ομάδα μας να θέλει να «σπάσει το ρόδι» μακριά από το Δίον, αφού τα εκτός έδρας ματς αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του φετινού Δία.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε απόλυτα ομαλά με τον Παναγιώτη Παρασίδη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για πρώτη φορά σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του. 

Μοναδικός απών από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ο Γιώργος Δαλαμήτρας ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα.

Επίσης σημειώνεται, ότι για πρώτη φορά έπειτα από 2 μήνες αναμένεται να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ ο βασικός τερματοφύλακας Γιάννης Ζωγράφος έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τον σοβαρό τραυματισμό του. 
 
Με εκτίμηση 
Γραφείο Τύπου Δία Δίου 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This