Επιλογή Σελίδας


“Βαθιά” βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο Εθνικός Κατερίνης, ο οποίος στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Αναγέννησης Σβορώνου, κερδίζοντάς την με 1-0 και ανέβηκε στην 11η θέση του πίνακα με 11 βαθμούς. Οι Σβορωνιώτες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με 2 βαθμούς και φαίνεται ότι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. 

Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, με τον Εθνικό να φτάνει δίκαια στο “τρίποντο”, χάρη σε γκολ του Αλσέλα στο 20′ με σουτ.

Στο 51′ ο σκόρερ των “σιδηροδρομικών” αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Εθνικός υποχρεώθηκε να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές, κάτι όμως που δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν στην ισοφάριση, με το τελικό 1-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Κουρτίδης, Αλσέλα, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Σιδηρόπουλος (90′ Απιδόπουλος), Γκατζούνης, Σκαμαγκάς, Καμπερίδης (85′ Βαρνάς), Παπαδόπουλος (79′ Τσαταλμπάς).
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν.Γ. Στεφανίδης, Κ. Τριανταφύλλου (80′ Ζησημόπουλος), Τακούλας (72′ Αδάμος), Αμπατζίδης, Παπαζήσης, Νέτσικας, Μπουρονίκος, Μαργαρίτης, Σαρρής, Ν.Χ. Στεφανίδης (60′ Κατής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This