Επιλογή Σελίδας



Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Καταλωνίων και τον Καλλιθεακό Καλλιθέας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους για επιστροφή στην Α’ κατηγορία με κύριο… υπεύθυνο τον τερματοφύλακα του Καλλιθεακού, Καρασκόρδα που ήταν η “μορφή του αγώνα”, “κατεβάζοντας τα ρολά” και κρατώντας το μηδέν, με αποκορύφωνα την απόκρουσή του σε εκτέλεση πέναλτι του Χρυσόπουλου.

Έτσι, ο Αετός είδε τον πρωτοπόρο Πυδναϊκό να ξεφεύγει με 6 βαθμούς, ενώ ο ίδιος παραμένει στη 2η θέση μαζί με την Ακαδημία Κατερίνης 2006, έναν βαθμό πιο πάνω από την 25η Μαρτίου. Οι Καλλιθεάτες, από την πλευρά τους έφτασαν τους 18 βαθμούς, υποχωρώντας στην 8η θέση του πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων:
Πατρής, Νταμπαλάκης, Σόβα (46′ Δούλαλας), Καραγκούνης, Φωτόπουλος (90′ Γούτσιος), Ιωάννου, Χρυσόπουλος (60′ Μπαμπατζιάνης), Δ. Λάζος, Σκούφας, Δημητρίου, Γκολέμας.
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Δημητριάδης, Μαυρόπουλος (70′ Χαρινός), Λαζαρίδης, Αλίσα, Ε. Μπαμπέτας, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης (89′ Τσιμόπουλος), Κωστόπουλος, Σπυριδωνίδης (73′ Αλχαζίδης), Κ. Μπαμπέτας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This