Επιλογή Σελίδας


Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας υποχώρησε η ΑΕ Καρίτσας που δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Αλμυρού στο Βατάν, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Έτσι, με τη συμπλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα της Καρίτσας έμεινε 12 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Πιερικό και πλέον στόχος στη συνέχεια θα είναι να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Στην αναμέτρηση του Βατάν, μπροστά σε περίπου 100 θεατές, οι Καριτσιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη… μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, όμως δε μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Κοντογεωργάκη και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κινδύνεψαν να δεχτούν και γκολ. “Σύμμαχος” του Αλμυρού, που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς ήταν ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος που παράλληλα δυσκόλεψε τους “κιτρινόμαυρους” στο δημιουργικό κομμάτι.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Σουτ του Αλεξίου, η μπάλα έφυγε άουτ.
13′ Σουτ του Βουρδάκη, απέκρουσε ο Ράντος.
16′ Ο Αλεξίου προ του τερματοφύλακα άργησε να σουτάρει, τελικά γύρισε στον επερχόμενο Συρράκο αλλά το συρτό σουτ του χτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ.
29′ Κεφαλιά του Κυρτέγου, η μπάλα έφυγε άουτ.
34′ Κεφαλιά του Ζαφειρίδη, απομάκρυνε αμυντικός του Αλμυρού πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
37′ Ο Βουρδάκης έδωσε στον Αναστασίου που έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ.

50′ Σουτ του Κυρτέγου από ευνοϊκή θέση, έδιωξε σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης
55′ Ο Αγιασιώτης έγινε τελικός αποδέκτης ωραίου συνδυασμό των φιλοξενούμενων όμως το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι και δεξιά ήταν πολύ κακό με αποτέλεσμα να φύγει σχεδόν παράλληλα με την εστία του Ράντου.
62′ Μακρινό σουτ του Ζαφειρίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοντογεωργάκης.
79′ Εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου, η μπάλα κατέληξε στον Λαγδάρη που έκανε το δυνατό σουτ αλλά έφυγε άουτ.
83′ Συρτό σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα έφυγε άουτ.
87′ Ωραίος συνδυασμός του Αλμυρού από αριστερά, τελικός αποδέκτης ο Δερμιτζάκης που απέφυγε και τον Ράντο αλλά έφυγε αρκετά πλάγια με συνέπεια το πλασέ του να χτυπήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών
88′ Ο Αλεξίου από δεξιά έκανε συρτή σέντρα προς την εστία, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μητράκας δε μπόρεσε να τη βρει και να σουτάρει.
90’+2′ Γυριστό σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Ταγκαλίδη και Αρέστη (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Ζαφειρίδης της ΑΕ Καρίτσας και ο Πάτσης του Αλμυρού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Ράντος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης, Δημητρουλόπουλος (80′ Οικονόμου), Κυρτέγος, Συρράκος (70′ Μητράκας), Λουίς Φερνάντο, Αλεξίου.
Αλμυρός: Κοντογεωργάκης, Αγγελής, Χολέβας (67’ λ.τρ. Καναβός), Λάμπος (55’ Πατσής), Κυριάκος, Ζενούνης, Παπακώστας, Αγιασιώτης (80’ Αΐδης), Δερμιτζάκης (88’ Αράπης), Αναστασίου, Βουρδάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This