Επιλογή Σελίδας


Μόλις τρεις από τις επτά προγραμματισμένες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Αιτία της αναβολής ήταν φυσικά η σφοδρή βροχόπτωση που κατέστησε τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων ακατάλληλους για διεξαγωγή αγώνα και συνεπώς επικίνδυνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Αναβολές και στη Γ’ ΕΠΣ Πιερίας.

Συγκεκριμένα, δεν ξεκίνησαν τα παιχνίδια Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη – Αχιλλεάς Νεοκαισάρειας, Άρης Κοκκινοπλιτών – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, ΑΕ Περίστασης – Αναγέννηση Κολινδρού και ΓΑΣ Σβορώνου – Βατανιακός Κατερίνης.

Δεν πραγματοποιήθηκαν όμως και τα δυο προγραμματισμένα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, σε νέα ημερομηνία θα παίξουν ΑΕ Καρίτσας Β’ – Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου και ΑΕ Κούκου – Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα.

Οι νεές ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν από τη διοργανώτρια αρχή, με πιθανότερο να γίνουν το επόμενο σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This