Επιλογή Σελίδας

Με το “δεξι” ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν οι Νεφέλες, οι οποίες επικράτησαν με 2-0 στην Τσαριτσάνη, απέναντι στις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, μπροστά σε περίπου 100 θεατές.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν σαφώς ανώτερη των αντιπάλων της και άνοιξε το σκορ στο 13′ με προβολή της Ασσιχίδου μέσα από τη μικρή περιοχή.

Τη νίκη των Νεφελών “σφράγισε” η Ε. Μιχαηλίδη με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 59′.

Οι Νεφέλες είχαν και δοκάρι στο 42′ με δυνατό σουτ της Τριγώντζη.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το ντεμπούτο της Πατσιοδήμου κάτω από τα δοκάρια της κατερινιώτικης ομάδας, η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν “μέσα” και έδειξε πολύ σταθερή και αξιόπιστη στο νέο της ρόλο.

Στη 2η αγωνιστική οι Νεφέλες, υποδέχονται τον Κιλκισιακό, την επόμενη Κυριακή. 



Διαιτητής ήταν ο Πέτσας και βοηθοί του οι Αλεξόπουλος και Τσακνής(Τρικάλων).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γκόρη, Γκαραγκουνούλη και Μπουρουζίκα των γηπεδούχων και οι Ε. Μιχαηλίδου και Σκαμπαρδών της ομάδας της Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιώτισσες: Γκόρη, Δημήτρη, Μάρκου, Κατσαρού, Παπαδήμου, Ζουρλαδάνη, Φούντα, Μπουρουζίκα, Χατζούλη, Σανιδά, Γκαραγκονούλη. Έπαιξαν ακόμη, στη θέση της Δημήρη η Κατσάρα, στη θέση της Φούντα η Συμεωνίδου και στη θέση της Μπουρουζίκα η Πούλιου.
Νεφέλες: Πατσιοδήμου, Πλακίδου, Καπέτα, Π. Μιχαηλίδη, Παπακώστα, Σκαμπαρδώνη, Κουκουστρίκα, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Τριγώντζη, Ε. Μιχαηλίδου. Έπαιξαν ακόμη, στη θέση της Π. Μιχαηλίδου η Χατζηδάκη, στη θέση της Παπακώστα η Παραστατίδου και στη θέση της Ε. Μιχαηλίδη η Ρίζου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This