Επιλογή Σελίδας


Αγωνιζόμενος με αρκετές αλλαγές, ο Πιερικός επικράτησε άνετα με 5-0 της τυπικά γηπεδούχου Προόδου Παλαιού Κεραμιδίου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας και “τσέκαρε” το “εισιτήριο” για τη συνέχεια που θα τον βρει φιλοξενούμενο την Κυριακή από την Ακαδημία Πλαταμώνα, για τη Γ’ φάση του θεσμού.

Οι λιγοστοί θεατές στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης είδαν τους τυπικά φιλοξενούμενους παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου χωρίς να φορτσάρουν, να πετυχαίνουν δυο γκολ στο α’ και τρία στο β’ μέρος και να φτάνουν σε μια ξεκούραστη νίκη απέναντι στην ομάδα του Παλαιού Κεραμιδίου που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε, δε μπόρεσε να κοντράρει τον μεγάλο της αντίπαλο με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Παγωνίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαμαντζά, κάνοντας το 0-1.
32′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από σουτ του Παπαδόπουλου και απόκρουση του τερματοφύλακα Ζαμαντζά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και κατέληξε στον Γ. Τουλίκα που την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.
51′ ΓΚΟΛ! 0-3: Έπειτα από λάθος πάσα της άμυνας της Προόδου, ο Μηλιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έκανε το 0-3.
52′ ΓΚΟΛ! 0-4: Ο Δεμηρτζόγλου λίγο έξω από την περιοχή επιχείρησε ένα συρτό σουτ, ο Ζαμαντζάς δε συγκράτησε τη μπάλα και την είδε να καταλήγει στην εστία, για να γίνει το 0-4.
61′ ΓΚΟΛ! 0-5: Ο Γ. Τουλίκας με πλασέ πάνω στη γραμμή, μετά από προσπάθεια του Κυπαρίσση, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Μπουλούμη και τον Κουτσιώτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου: Δ. Ζαμαντζάς, Αγ. Ζαμαντζάς, Φακίτσας, Αθ. Ζαμαντζάς, Βελώνης, Αδάμου, Τσιάμης (74′ λ.τ. Ρούμελης), Παπαδόπουλος, Παπανικολάου (62′ Ξανθόπουλος), Καραγκούνης, Παπαζιός (71′ Νικολάου).
Πιερικός: Παπατολίκας (71′ Μπαλάφας), Μπουζούρας, Β. Τουλίκας (46′ Ιβανίδης), Γιαλαμίδης (46′ Τακίδης), Παντζιάλας, Παγωνίδης, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπαδόπουλος (46′ Δεμηρτζόγλου), Γ. Τουλίκας, Λαζαρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This