Επιλογή Σελίδας



Στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την ΑΕ Περίστασης, στον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο της Περίστασης το απόγευμα της Τετάρτης. Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 25 βαθμούς ενώ η ΑΕΠ έμεινε στην 9η θέση, ισοβαθμώντας με τον ΓΑΣ Σβορώνου στους 12 βαθμούς.

Στο 45′ σε φάση διαρκείας, ο Ανδρεάκος έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε κάπου και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα των γηπεδούχων, για να γίνει έτσι το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της ΑΕ Περίστασης βάσει της απόδοσής της, με καλύτερη εικόνα και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τους αντιπάλους τους, δικαιούταν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Κολινδρινούς να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό “τρίποντο” με το οποίο έκλεισαν ιδανικά τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Γιαμούζη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης:
Μιχαήλος, Σοφιανίδης, Νίκου, Παπαδόπουλος, Αγγελάτος, Ανδρέου (81’ Χατζηαργυρίου), Δ. Κλιάνης, Α. Κλιάνης, Χαρτοματζίδης (64΄Μιτακίδης), Παπαγιαννόπουλος (64’ Αντωνιάδης), Κουμπουλα.

Αναγέννηση Κολινδρού: Σεμιτσίδης, Αβραάμ, Σεραφειμίδης, Κοσμίδης, Σκέντος, Μυσιούδης (90’ Νταμπώσης), Πασχόπουλος (70’ Χνούδας), Μπουράνης, Ανδρεάκος (64’ Κόλτσης), Γκουνταμάνης (80’ Ορφανίδης), Ματζουράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This