Επιλογή Σελίδας



Το “εισιτήριο” του για τη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο Θερμαϊκός Κορινού που κέρδισε εκτός έδρας την 25η Μαρτίου με 3-0, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού.

Οι Κορινιώτες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, αγωνιζόμενοι κόντρα σε μια ομάδα της Β’ κατηγορίας, όμως χρειάστηκε να συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα (60′) προκειμένου να φτάσουν στο γκολ.

Μάλιστα, “δράστης” ήταν ο Μαλεζάς που στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Tα άλλα δυο γκολ για τον Θερμαϊκό μπήκαν προς το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 88′ ο Κ. Καραμανώλας με σουτ “έγραψε” το 0-2 ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90′ με πλασέ του Αρσένη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Γκεβρέκης (85′ Γκούτζας), Τασίδης, Τσιντώτας, Μαλεζάς, Βαλτασάρης, Σαριγιαννίδης, Χασάπης, Φωκαΐδης, Τζουκάν, Παπαδόπουλος, Πατσιοδήμος (60′ Αλεξίου).
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Πολυτίδης, Πολυχρονιάδης, Νταντίνης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Πιατίδης (87′ Χ. Κατσούλης), Α. Κατσούλης (71′ Καραχαλίδης), Τζουκάν (53′ Κ. Καραμανώλας), Παρδάλης (80′ Αρσένης), Μυστρίδης. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This