Επιλογή Σελίδας



Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Με το “τρίποντο” αυτό, η ομάδα του Κάτω Αγιάννη έφτασε τους 15 βαθμούς και έμεινε μόνη στην 8η θέση του πίνακα ενώ ο Αχιλλέας είναι 7ος με 20 πόντους.

“Γλυκό” φινάλε για Μπατζώνη

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Λαυρέντη Μπατζώνη με τη φανέλα του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη, καθώς το νέο έτος θα τον βρει στην Ελβετία.

Ήταν ένας δυνατός αγώνας με πολλές συγκινήσεις που κρίθηκε χάρη σε γκολ του Μπαρά στο 20′ με τον παίκτη του Πιερικού Αστέρα να φεύγει στην αντεπίθεση και με πλασέ να “γράφει” το 2-1. 

Στο 40′ ο σκόρερ του αγώνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 51′ όταν ο Εγγλέζος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Αχιλλέας έμεινε κι εκείνος με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι φιλοξενούμενοι στο 90’+5′ έμειναν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Σιαμάγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Ντασιόπουλος, Λαράκου, Μουρατίδης, Παυλίδης, Γκούτζας, Μπαράς, Τζιάμας, Μπατζώνης (72′ Αραβίδης), Μυρωτής (88′ Δημόπουλος), Γκουνέλας (80′ Λαζαρίδης).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Βασιουρής, Σκαμπαρδώνης, Κραγιόπουλος, Σιαμάγκας, Κ. Ίτσιος, Ναλμπαντίδης, Μ. Ίτσιος, Γούτσιος, Παπαδόπουλος, Εγγλέζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This