Επιλογή Σελίδας



Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι η ομάδα που συνεχίζει στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας το νεανικό σύνολο της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του θεσμού. Οι Κεραμιδιώτες αγωνίστηκαν με αλλαγές στη σύνθεσή τους απέναντι στο νεανικό σύνολο της Νέας Ζωής που πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να διεκδικήσει το “εισιτήριο” για τη συνέχεια, το οποίο όμως κατέληξε στο “συγκρότημα” του Ηλία Μπαζάκου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και κρίθηκε με ένα γκολ του Σαββίδη στο 44′, ο οποίος δέχτηκε κάθετη μπαλιά και βγήκε τετ α τετ με τον Δεληγιαννίδη και με σουτ “έγραψε” το 0-1.

Πέρα από το γκολ, ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν όμως το 0-1 δεν άλλαξε έως το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Μαυρογιώργη και τη Μπουλούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Ι. Ρίζος, Τουλίκας, Δεληγιάννης, Μπέης, Η. Ρίζος (76′ Κουλουκουριώτης), Τσενικλής, Κότσι (67′ Σιδηρόπουλος), Ιωσηφίδης (62′ Ξυδούς), Μαργαρίτης (47′ Κατσιούλης), Αδαμόπουλος.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Χαλκίδης, Σταλίκας (54′ Κουσουρής), Τσιαουσίδης, Παππάς, Κόλα, Σ. Γιαζιτζόγλου, Νταμπαλάκης, Μητράκας (69′ Π. Γιαζιτζόγλου, Ταβουκτσής (54′ Τσιτλακίδης), Σαββίδης (86′ Χατζηδίμπας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This