Επιλογή Σελίδας



Το “εισιτήριο” του για τη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο ΣΦΚ Πιερικός που κέρδισε την Ακαδημία Πλαταμώνα με 2-1, στο γήπεδο των Νέων Πόρων, για τη Γ’ φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 0-2.

Σκόρερ και των δυο τερμάτων για τον Πιερικό ήταν ο Κριεμάντι.

Το 0-1 έγινε στο 21′ όταν ο Δεμηρτζόγλου από πλάγια έκανε το γύρισμα, η μπάλα μετά από παρέμβαση αμυντικού κατέληξε στον Κριεμάντι που με γυριστό σουτ εν κινήσει από το σημείο του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα της Ακαδημίας.

Στο 40′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και κατέληξε στον Κριεμάντι που στόπαρε πάνω στη γραμμή της περιοχής και με καλοζυγισμένο σουτ την έστειλε στο δεξί “παραθυράκι”.

Στο β’ μέρος οι παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας έριξαν ρυθμούς γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε η αξιόμαχη Ακαδημία, μειώνοντας στο τελικό 1-2 με γκολ του Δ. Κατέλα στο 63′.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Διττόπουλος, Αρζάνας, Στούμπος, Κύριλλος, Γ. Παυλίδης, Α. Παυλίδης, Δ. Κατέλας, Ταντής, Φαρμάκας, Ν. Κατέλας. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παγωνίδης, Κουρτσελίδης και Αγοραστός.
Πιερικός: Παπατολίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς (60′ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου, Μακρής (60′ Μακρής), Κριεμάντι, Παπαδόπουλος (73′ Μπουζούρας), Σαχινίδης, Μπενίσκος (46′ Β. Τουλίκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This