Επιλογή Σελίδας



Εντυπωσιακά έκλεισε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός που συνέτριψε με 6-0 τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι Αιγινιώτες που βρίσκονται στην 9η θέση, έφτασαν τους 17 βαθμούς ενώ η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας έμεινε στη 12η θέση και τους 8 βαθμούς.

Μόλις στο 5′ ο Κακατάτσιος έδωσε πάσα στον Μπαντέ που άνοξε το σκορ για τον Αιγινιακό.
Στο 34′ ο Δαραής έβγαλε μπαλιά “τρύπα” στον Βούρα, ο οποίος “ζευγάρωσε” τα τέρματα για τους Αιγινιώτες.
Ο Δαραής στο 60′ έπειτα από μπαλιά του Μπαντέ, εφόρμησε, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και “έγραψε” το 3-0.
Ο Χαιρεκάκης στο 63′ τροφοδότησε τον Βούρα που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0.
Στο 75′ ο Δαραής έκανε το σουτ, ο Ροδοφτσής παρενεβλήθηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει το 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 80′ από τον Τραούδα που εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Δαραή.

Πέρα από τα 6 γκολ, η ομάδα του Αιγινιακού έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι φιλοξενούμενοι με κυριότερες αυτές των Μάνη (25′ και 78′), Τερζίδη (52′) και Ευφραιμίδη (54′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Βιάνης, Ηλ. Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (46′ Ζαφείρης), Χρ. Κακατάτσιος, Μπαντές, Τραούδας, Τσολακίδης, Δαραής, Βούρας (68′ Μαστροθύμιος), Χαιρεκάκης (70′ Βουλτσίδης).
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Στ. Λαζίδης, Γελαστόπουλος, Ροδοφτσής, Ζανέτας, Μπατσαράς, Τερζίδης (80′ Π. Λαζίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Γκανάς, Μάνης, Ευφραιμίδης, Μητσιόπουλος.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This