Επιλογή Σελίδας



Η Κέρκυρα είναι ο επόμενος “σταθμός” της προπονητικής καριέρας του Νίκου Θεοδοσιάδη. Ο Κατερινιώτης τεχνικός αναλαμβάνει πολύ δύσκολο έργο με τους νησιώτες να μετρούν δέκα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League 2 με -3 βαθμούς. Ο 46χρονος προπονητής θα είναι ο τρίτος τεχνικός για τους “Φαίακες” στη φετινή σεζόν μετά τους Λεωνίδα Βόκολο και Ρομπέρτο Μπολάνο αλλά και το υπηρεσιακό δίδυμο των Χρήστου Βάσσαλου – Κώστα Χριστοφοράκη.

Έτσι, ο Θεοδοσιάδης επιστρέφει στο νησί της Κέρκυρας μετά από περίπου έναν χρόνο, καθώς πριν την τελευταία του θητεία στον Πιερικό, είχε βρεθεί στον πάγκο του Κρόνου Αργυράδων.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από Πιερικό (τρις) και Κρόνο Αργυράδων, ο Νίκος Θεοδοσιάδης έχει εργαστεί ακόμη σε ΑΕΠ Ηρακλή, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΑΕ Καραϊσκάκης και Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη. Χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο Κυριάκος Γιάγκου και Team Manager ο Νίκος Καραισαρίδης.

Τους ευχόμαστε καλή αρχή!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This