Επιλογή Σελίδας



Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο Δίας Δίου που κέρδισε εκτός έδρας τον μαχητικό Μύτικα Λεπτοκαρυάς με σκορ 2-3, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού.

Σε μια αναμέτρηση στην οποία ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι βρήκαν “απάντηση” δυο φορές στα γκολ των παικτών του Δία, όμως στο τέλος η ομάδα του Δίου ήταν αυτή που “χαμογέλασε”.

Το 0-1 έγινε στο 28′ με πλασέ του Μανίκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Μύτικα.

Ο Χούτας στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1 για τον Μύτικα.

Ο Μανίκας στο 56′ πήρε πάσα από τον Λαζαρίδη και με σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα με 1-2 στον Δία.

Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο γκολ του Χούτα στο 70′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στο 71′ Λαζαρίδης και Μανίκας άλλαξαν τη μπάλα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Α. Παναγιωτίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να “γράφει” το τελικό 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μύτικας Λεπτοκαρυάς:
Α. Τσαρούχας, Γεροθανάσης, Ι. Τσαρούχας (89′ Π. Μπατζέλας), Κάκαλος, Γ. Μπατζέλας, Κουράτι, Κατσαρός, Ζηνέλης, Ελέζι (73′ Μουσαράι), Χούτας, Τζόβας (76′ Χέδας).

Δίας Δίου: Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Μαυρίδης, Τοπαλίδης (67′ Ευαγγελόπουλος), Καλαμπάκας (59′ Νάκας), Καλουσίδης (67′ Παπαστεργίου), Α. Παναγιωτίδης (86′ Καραθάνος), Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This