Με 4-2 επικράτησε ο Πιερικός της Αναγέννησης Άρτας, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην ηπειρωτική πόλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του αρτινού συλλόγου, στις οποίες ο σύλλογος της Κατερίνης ήταν επίσημος προσκεκλημένος.
Ο Σάκης Παπαβασιλείου είχε τη δυνατότητα να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δυνατό τεστ (η Αναγέννηση Άρτας είναι δεύτερη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής), μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, η οποία υποδέχεται τον Θησέα Αγριάς την επόμενη Κυριακή 5 Ιανουαρίου, για τη 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μπενίσκος “τσίμπησε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης μετά από λάθος εκτίμηση του Χούσου, με τον παίκτη των γηπεδούχων να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι. Ο Κυπαρίσσης ανέλαβε την εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
8′ ΓΚΟΛ! 0-2: Οι παίκτες του Πιερικού άλλαξαν ωραία τη μπάλα με τον Κυπαρίσση να δίνει από τα αριστερά “έτοιμο γκολ” στον Μπενίσκο που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.
13′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από σέντρα, ο Τακίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-3.
17′ Κάθετη πάσα του Χούσου για τον Μπότσαρη και σέντρα του τελευταίου, όμως ο Παπακίτσος δε μπόρεσε με κεφαλιά ψαράκι να βρει τη μπάλα.
18′ Τετ α τετ του Παπακίτσου με τον Γουναρίδη, μετά από κάθετη του Σιδηρόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ.
37′ Ο Σιδηρόπουλος έδωσε στον Μπότσαρη, αυτός απέφυγε τον Γιαλαμίδη και έκανε τη σέντρα όμως την κεφαλιά του Παπακίτσου μπλόκαρε ο Γουναρίδης.
40′ ΓΚΟΛ! 1-3: Έπειτα από σέντρα του Παπακίτσου ο Σιδηρόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασυννενοησία των Γιαλαμίδη και Γουναρίδη και σε κενό τέρμα έκανε το 1-3.
59′ ΓΚΟΛ! 1-4: Μετά από σέντρα του Ίτσιου η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο, αυτός απέφυγε τον Παππά και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Παπαϊωάννου, κάνοντας το 1-4.
75′ ΓΚΟΛ! 2-4: Ο Παπακίτσος με ωραίο σουτ από 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Παπατολίκα, αφήνοντας “άγαλμα” τον Κατερινιώτη πορτιέρε.
89′ Σουτ του Δημηνά μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των Αρτινών.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκου με βοηθούς τον Νικολάου και την Αλευρή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Μήτσιος (46′ Παπαϊωάννου), Χεμπέγια (46′ Παππάς), Κραμπής (46′ Σχισμένος), Παπαρούνης (78′ Έξαρχος), Τσελά (71′ Θεοδώρου), Μανιώτης (61′ Λάκκας), Χούσος (66′ Κατσαρός), Νταλάκας (46′ Μαργαρίτης), Παπακίτσος Α. (56′ Βασιλάκος), Μπότσαρης (61′ Παπακίτσος Δ.), Σιδηρόπουλος (78′ Πέτσας)
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης (46′ Παπατολίκας), Ιβανίδης (46′ Μπουζούρας), Γιαλαμίδης (46′ Παντζιάλας), Τακίδης (46′ Καρτσαμπάς), Χαρτσιάς (46′ Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου (46′ Ίτσιος), Μακρής (46′ Δημηνάς), Κριεμάντι (46′ Μηλιώτης), Κυπαρίσσης (46′ Λαζαρίδης), Σαχινίδης (46′ Παπαδόπουλος), Μπενίσκος (46′ Τουλίκας).
Με πληροφορίες από το artagoal.gr
Φωτογραφίες: artagoal.gr και ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

















