Επιλογή Σελίδας


Δημοφιλέστερη ομάδα για το 2019 όσον αφορά στον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Instagram, Facebook) είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία “απολαμβάνει” τη στήριξη 223.888.433 “πιστών”, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα του sportingintelligence.com. Η “Βασίλισσα” έχει μια διαφορά 10 εκατομμυρίων χρηστών σε σχέση με την Μπαρτσελόνα, της οποίας οι ακόλουθοι είναι 213.614.164. Στην 3η θέση, πολύ μακριά από τους δυο ισπανικούς “κολοσσούς”, αλλά και αρκετά πάνω από τους υπόλοιπους συλλόγους, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 125.979.251 χρήστες.

Την πρώτη δεκάδα που αποτελείται μόνο από ποδοσφαιρικές ομάδες, συμπληρώνουν Τσέλσι, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου. Παρί Σεν Ζερμαίν, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Πρώτη ομάδα εκτός ποδοσφαίρου είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς που βρίσκονται στην 11η θέση ενώ στην 20η θέση συναντά κανείς την ομάδα κρίκετ Ινδοί Βομβάης (Mumbay Indians).

Στην 30αδα εκπροσωπούνται ακόμη το αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL) με δημοφιλέστερο κλαμπ τους Dallas Cowboys (27η θέση) αλλά και το μπέιζμπολ με τους New York Yankees (29η θέση).

Δείτε την λίστα με τους 30 δημοφιλέστερους συλλόγους.

social media

πηγή: as.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This