Επιλογή Σελίδας



Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εδραιώθηκε ο Αετός Καταλωνίων που επικράτησε με 2-1 της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Πλέον, ο Αετός έχει 32 βαθμούς και απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η 25η Μαρτίου που έμεινε στους 28.

“Κλειδί” για την επικράτηση του Αετού ήταν η απόδοση του β’ μέρος που στάθηκε αρκετή για να πανηγυρίσουν το “τρίποντο” οι παίκτες της ομάδας των Καταλωνίων.

Το 1-0 έγινε στο 52′ όταν Μπαμπατζιάνης έκανε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκεβρέκη.

Στο 84′ ο Δημητρίου με πλασέ, σε αντεπίθεση για τον Αετό, “έγραψε” το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσίμπουρα στο 90′.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την B. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Δούλαλας, Σόβα, Καραγκούνης, Φωτόπουλος (75′ Σιαμπάνης), Ιωάννου, Νταμπαλάκης (65′ Χρυσόπουλος), Γούτσιος (41′ Μπαμπατζιάνης), Σκούφας, Δημητρίου, Δ. Λάζος (88′ Μπατσαράς).
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Γκεβρέκης, Ξενόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τασίδης, Κατσίμπουρας, Τσιντώτας, Παπαδόπουλος, Τζούκαν (60′ Χασάπης), Καλαϊτζής (53′ Μαλιώρας), Τσιαμπέρας, Φωκαΐδης (53′ Βαρμάζης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This