Επιλογή Σελίδας



Στην 8η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, ισόβαθμος με την Πίνδο Άνω Αγιάννη, βρίσκεται πλέον ο Αιγινιακός που στο πρώτο παιχνίδι του 2020 κέρδισε με 2-1 τον αξιόμαχο Νέο Παμβριακό, για την 14η αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Τζιώκα ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης και έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ωστόσο, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να ανοίξουν το σκορ (59′) ενώ για να φτάσουν εν τέλει στο “τρίποντο” “καρδιοχτύπησαν” καθώς το 2-1 έγινε στο 88′. Ο Νέος Παμβριακός που θα μπορούσε να φύγει από το “Γιάννης Παραλυκίδης” με το βαθμό της ισοπαλίας, έμεινε στους 11 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας, μαζί, πλέον, με τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Μπαντέ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
14′ Ο Δαραής ξέφυγε και έβγαλε σέντρα, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
18′ Ο Δαραής τροφοδότησε τον Βούρα, αυτός έκανε το σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
20′ Ο Χατσιάκης έβγαλε τετ α τετ τον Δαλάκα όμως ο Μοσχίδης μπλόκαρε το πλασέ του παίκτη του Νέου Παμβριακού.
36′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ηλ. Κακατάτσιου, οι αμυντικοί του Νέου Παμβριακού απομάκρυναν, η μπάλα κατέληξε στον Μπαντέ που έκανε το σουτ το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Β.Ι. Αποστολόπουλος.
44′ Σουτ του Δαραή από το σημείο του πέναλτι, ο Β.Ι. Αποστολόπουλος απέκρουσε.
59′ ΓΚΟΛ! 1-0: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηλ. Κακατάτσιου ο Χρη. Κακατάτσιος με κεφαλιά έκανε το 1-0.
73′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Ν.Γ. Στραβογιάννης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, αναπήδησε μπροστά στον Μοσχίδη ξεγελώντας τον και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.
88′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Δαραής εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα του Νέου Παμβριακού, Αποστολόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “γράφοντας” το 2-1.
90′ Ο Χρ. Κακατάτσιος έβγαλε μπαλιά – τρύπα στον Δαραή ο οποίος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε αλλά ο Β.Ι. Αποστολόπουλος απέκρουσε τη μπάλα, αυτή εν συνεχεία χτύπησε στο οριζόντο δοκάρι και απομακρύνθηκε με το 2-1 να παραμένει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσιώτας με βοηθούς τους Πλόσκα και Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μιχαηλίδης (85′ Χαιρεκάκης), Ηλ. Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ορφανίδης, Μπαντές (70′ Ραγκάτσης), Τσολακίδης (90′ Παντερμαλής), Δαραής, Βούρας, Χρ. Κακατάτσιος.
Νέος Παμβριακός: Β.Ι. Αποστολόπουλος, Βαϊνάς, Β.Ι. Αποστολόπουλος, Καραμέλλιος, Βαρμάζης, Χατσιάκης, Σταλίκας, Ν.Γ. Στραβογιάννης, Τσάτσος, Δαλάκας, Ν.Ν. Στραβογιάννης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This