Επιλογή Σελίδας


O Αρης είναι η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει από τον ΠΑΟΚ περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Του Γιάννη Σερέτη

Ο Αρης δεν είναι μόνο η ομάδα της Σούπερ Λίγκας που “γκρέμισε” το αήττητο του ΠΑΟΚ αλλά και η ομάδα που έχει στερήσει από τον “Δικέφαλο του Βορρά” τους περισσότερους βαθμούς τον τελευταίο χρόνο, δηλαδή στην περυσινή και στην τρέχουσα σεζόν, κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ και του καταπληκτικού αήττητου σερί του “Δικέφαλου”, το οποίο “έσπασε” σήμερα!

Οι Κίτρινοι σ’ αυτό το χρονικό διάστημα στέρησαν από τον ΠΑΟΚ συνολικά επτά βαθμούς, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα, καθώς ηττήθηκαν μόνο στον α΄ γύρο του περυσινού πρωταθλήματος (1-2 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”). Στην Τούμπα έμειναν αήττητοι και πέρυσι (1-1, 39′ Βιεϊρίνια, 85′ Βέλεθ) και εφέτος (2-2, Μάτος – Μίσιτς/Ιντέγε – Ματίγια).

Αν δεν το… έχουμε αντιληφθεί, ο Αρης στα ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει μοιραστεί τους βαθμούς με τον αντίπαλό του! Εκαστος από μία νίκη και δύο ισοπαλίες…

ΟΙ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Aτρόμητος- ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ – Αρης 1-1

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

ΟΙ ΕΦΕΤΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Αρης 2-2

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Αρης – ΠΑΟΚ 4-2

πηγή: gazzetta.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This