Επιλογή Σελίδας


Χάρη σε δυο γκολ του Αλεξίου, στο 9′ και στο 80′ η ΑΕ Καρίτσας “άλωσε” την έδρα του Δία Δίου, επικρατώντας με σκορ 0-2, για τη 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φτάνοντας τους 25 βαθμούς “σκαρφάλωσε” στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, “πιάνοντας” τον Θησέα Αγριάς.

Η ομάδα του Δία είχε καλύτερη απόδοση, έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανίκα στο 35′ όμως τόσο η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια όσο και ο τερματοφύλακας των Καριτσιωτών, Ράντος, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα. Πλέον, ο Δίας απέχει τρεις βαθμούς από τη σωτηρία, ευρισκόμενος στην 9η θέση του πίνακα, με 16 βαθμούς.

Η ομάδα της Καρίτσας, από την πλευρά της, “χτύπησε” σε καίρια σημεία του παιχνιδιού με τον… συνήθη ύποπτο, Αλεξίου και σημείωσε μια… επαγγελματική νίκη, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, στο πρώτο “τρίποντο” επί Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” και με την επικείμενη ενίσχυση στο μεταγραφικό “παζάρι” αναμένεται να τα δώσει όλα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον πίνακα.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ ΓΚΟΛ! 0-1: Έπειτα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Κυρτέγο, αυτός πάσαρε στον Αλεξίου που με δεξί πλασέ νίκησε τον Ζωγράφο και έκανε το 0-1.
20′ Μακρινό σουτ του Καλουσίδη, έδιωξε ο Ράντος.
34′ Πλασέ του Μανίκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία κύλησε παράλληλα με τη γραμμή τέρματος της ΑΕ Καρίτσας, με το 0-1 να παραμένει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Α. Παναγιωτίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, την έστρωσε στον Παπαγεωργίου που σούταρε το σουτ του έφυγε λίγο δίπλε από το δοκάρι του Ράντου.
39′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Μανίκα από αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ.
49′ Ο Μανίκας έδωσε στον Α. Παναγιωτίδη, αυτός έκανε το σουτ εν κινήσει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
57′ Παράλληλη μπαλιά του Μανίκα για τον Α. Παναγιωτίδη αυτός από πλάγια θέση έκανε το σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντος.
66′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καρίτσας να σκοράρει με τον Κυρτέγο να αστοχεί από το ένα μέτρο.
73′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντος.
81′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κυρτέγος έδωσε τη μπάλα στον Αλεξίου κι αυτός με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής “έγραψε” το 0-2.
88′ Σουτ του Μανίκα μέσα από την περιοχή και πλάγια, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζίκας με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης (70′ Ευαγγελόπουλος), Νίκου, Λιόλιος, Παπαστεργίου (80’ Νάκας), Τοπαλίδης, Μαυρίδης (55′ Παγωνίδης), Καλουσίδης (67 Καλαμπάκας), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Ράντος, Δαλαμήτρας (55′ Συρράκος), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Γκίκα (90′ Λουίς Φερνάντο), Οικονόμου, Κυρτέγος (88′ Μητράκας), Καραγκούνης, Αλεξίου (90′ Παπαϊωάννου).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This