Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από την ΚουΠα Κιλκίς με 73-81, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Βαφύρας.

Το κείμενο:

“Πολύ κοντά στην πρώτη νίκη τους έφτασαν χθες το απόγευμα οι άνδρες μας μεν, αλλά δεν κατάφεραν να την πετύχουν τελικά δε. Υποδέχθηκαν χθες (Σάββατο 4 Ιανουαρίου) το απόγευμα στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» την Κούπα από το Κιλκίς για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Για πρώτη φορά οι παίκτες μας μπήκαν με πλήρη συγκέντρωση σε παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-15. Το παιχνίδι είχε τα πάνω και τα κάτω του με την απόδοση των δύο ομάδων να έχει σκαμπανεβάσματα, και με ένα ξέσπασμα των παικτών μας λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να καταφέρνουν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλά του προηγούμενοι με 46-38.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν το ίδιο πάθος για την διεκδίκηση της νίκης και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μας αναλώθηκαν σε κάποια επιπόλαια λάθη, έχασαν αρκετά εύκολα θεωρητικά σουτ και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στο σκορ και να τελειώνουν το τρίτο δεκάλεπτο με το ισόπαλο σκορ 58-58.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν για γερά νεύρα. Ο πίνακας του κλειστού γυμναστηρίου έμοιαζε με Χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς πέντε (5) παίκτες μας αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ. Οι επιλογές λιγόστεψαν, οι παίκτες της Κούπας ευστόχησαν σε δύο μεγάλα τρίποντα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας να μας κάνει να ελπίζουμε ακόμα για κάτι καλύτερο στην συνέχεια, το τελικό σκορ όμως 73-81 αφήνει την πίκρα στο στόμα.

Διαιτητές: Χρυσάφης Στ. – Χατζημπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 17-15, 46-38, 58-58, 73-81.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Τσιμήτρης, Ευαγγελόπουλος 32 (4), Παπακώστας, Μπατζάκης 10 (1), Λαγαμτζής 6, Σιώκας, Στεφάνου 9, Ντακαρέλας 2, Στεφανίδης 7 (1), Μαρινόπουλος 7.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Τσάτσης): Ζάλτος 2, Δαγκλιάρης 4, Ποζίδης 5, Κώττης 1, Ψωμιάδης 2, Κολεσιώτης, Χοτουμανίδης 6 (1), Τσουλφαΐδης 4, Πατσούρης 21 (1), Μουστάκας 15, Μπαχτσεβάνης 7 (2), Ιωαννίδης 14 (1)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This