Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί ττου Αίολου Τρικάλων με 79-77, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε η Αριδαία.

Το κείμενο:

“Τεράστια νίκη για την ομάδα μας, που έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία, απέναντι στη μόνη αήττητη ομάδα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Παναγιώτη Τζιβάνη και παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα μας έπαιξε με πάθος και πείσμα για τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ και να ανταμείβουν όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αριδαίας για να το παρακολουθήσουν.

Στο ίδιο μοτίβο και το φινάλε, αφού η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια διαφορά πέντε πόντων, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως επέστρεψαν και με ένα σερί 6-0 μέσα σε ένα λεπτό πέρασαν μπροστά. Οι δυο ομάδες πήγαν πόντο πόντο ως το 76-77, όπου με καλάθι και φάουλ του Μακρόπουλου, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας με 30 πόντους, έγινε το 79-77. Στην επόμενη επίθεση η ομάδα των Τρικάλων δοκίμασε με σουτ τριων πόντων να πάρει το παιχνίδι αλλά αστόχησε, παρόλα αυτά πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε να φτάσει στο καλάθι, καθώς ο Αβραμίδης με κλέψιμο κέρδισε την μπάλα και χάρησε τη νίκη στην ομάδα μας!

Δεκάλεπτα: 21-19, 36-40, 58-61, 79-77

Διαιτητές: Σιταρίδης-Καντερές

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Παπαδόπουλος 6(2), Παντής, Πονόπουλος 5, Αβραμίδης 9(3), Πετρούδης, Γεωργάκης 13, Μακρόπουλος 30(1), Παουλεάνου 18(4), Αμπάρης.

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 5(1), Πανάρας 17(5), Πρεμέτης, Αργύρης 13(3), Χατζής, Σούλκο 2, Τσιούλκας 6, Σπηλιόπουλος 13, Κατσαδούρος, Τσότσος 22(1)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This