Επιλογή Σελίδας


“Χέρι χέρι” με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου προχωράει ο Βατανιακός που κέρδισε εκτός έδρας με 4-2 τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα με 42 βαθμούς. Όσο για τον Πιερικό Αστέρα, έμεινε στους 15 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 8η θέση με ΓΑΣ Σβορώνο και ΑΕ Περίστασης. 

Η νίκη ήλθε με ανατροπή για τους Βατανιώτες, με την ομάδα του Κάτω Αγιάννη να ανοίγει το σκορ στο 17′ με κεφαλιά του Χρυσόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λαράκου.

Στο 33′ ο Γκουνέλας μετά από εκτέλεση κόρνερ εκμεταλλεύτηκε “σύγχυση” στα καρέ του Βατανιακού και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 2-0.

Ο Βατανιακός μείωσε σε 2-1 στο 38′ με σουτ του Καμπερίδη.

Στο 43′ ο Καπετάνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 για τον Βατανιακό.

Στο 45′ ο Παυλίδης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 45’+ ο Ποτουρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-3 σε ένα “μυθικό” εξάλεπτο για την ομάδα του.

Στο 62′ ο Καμπερίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντινίδη.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 65′ με το δεύτερο γκολ του Καπετάνου ο οποίος νίκησε με πλασέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα του Βατανιακού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νίκολιτς με βοηθούς τον κ. Μαυρογιώργης και την κα. Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Κωνσταντινίδης, Τασιόπουλος (46′ Δημητριάδης), Λαράκου, Μουρατίδης (73′ Βασιλειάδης), Παυλίδης, Τζιάμας, Μπαράς (68′ Χαρεϊσβίλι), Μυρωτής (76′ Λαζαρίδης), Γκουνέλας, Χρυσόπουλος, Κατσούλης.
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Κιλ (46′ Κολαξίδης), Τσιάμης, Τσαγκαράκης, Γιαπιτζής, Τσιώμης (78′ Λάιος), Καπετάνος, Ποτουρίδης, Κατσάρας (76′ Μότσιας), Μυρτολλάρι (90′ Γιαννακός), Καμπερίδης.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This