Επιλογή Σελίδας


Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ, δυο αποβολές, ένταση και πάθος και ανατροπές στη διακύμανση η Ακαδημία Πλαταμώνα επιβλήθηκε με 4-3 του Μύτικα Λεπτοκαρυάς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η Ακαδημία με το “τρίποντο” έφτασε τους 29 βαθμούς, παραμένοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Μύτικας έμεινε στους 9 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του πίνακα, ισόβαθμος με τον Άρη Κοκκινοπλιτών.

Το 1-0 έγινε στο 12′ με προβολή του Ν. Κατέλα στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από σέντρα από δεξιά. 

Ο Μύτικας ισοφάρισε σε 1-1 με συρτό πλασέ του Κατσαρού στο 35′, μετά από συρτή σέντρα από δεξιά.

Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με κοντινή προβολή του Ζηνέλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το 2-2 έγινε στο 51′ με σουτ του Γ. Παυλίδη κι αφού η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Στο 53′ ο Ν. Κατέλας αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο Φαρμάκας στο 54′ έδωσε προβάδισμα με 3-2 στην Ακαδημία, παίρνοντας το ριμπάουντ και σουτάροντας μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς ισοφάρισε στο 64′ σε 3-3 με γκολ του Κουράτι ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε χτύπημα φάουλ.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 73′ με τον Κουράτι να βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Το τελικό 4-3 έγινε στο 85′ με τον Αρζάνα να “οργιάζει” από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή να “σερβίρει” “έτοιμο γκολ” στον Δ. Κατέλα, ο οποίος δεν αστόχησε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης (88′ Α. Παυλίδης), Αρζάνας, Μιχωλός, Κύριλλος, Παγωνίδης (60′ Χριστάκης), Γ. Παυλίδης, Δ. Κατέλας, Ταντής, Φαρμάκας, Ν. Κατέλας.
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Α. Τσαρούχας, Γεροθανάσης, Ι. Τσαρούχας, Σιαμήτρας, Γ. Μπατζέλας, Κάκκαλος (90′ Π. Μπατζέλας), Κουράτι, Κατσαρός, Ζηνέλης, Χούτας, Τζόβας (80′ Χέδας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This