Επιλογή Σελίδας



Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι με επτά γκολ, ο Καλλιθεακός Καλλιθέας επικράτησε με 4-3 του Νέου Παμβριακού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και διατηρήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας στις θέσεις των πλέι οφ. Η ομάδα της Βρίας μετά τη σημερινή της ήττα έμεινε μόνη στη 12η θέση του πίνακα με 11 βαθμούς, χάνοντας έδαφος στην “κούρσα” της σωτηρίας.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Λαζαρίδης στο 6′.

Ο Ν. Γ. Στραβογιάννης στο 16′ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Νέο Παμβριακό.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 26′ με μακρινό σουτ του Δημ. Τσάτσου.

Στο 42′ ο Ν. Γ. Στραβογιάννης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να διαμορφωθεί έτσι το 3-1.

Στο 48′ ο Χαρινός έβγαλε τη σέντρα και οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν έστειλαν τη μπάλα στην εστία του τερματοφύλακά τους, “γράφοντας” το 2-3.

Το 33′ έγινε στο 88′ με πλασέ του Λαζαρίδης.

Στο 90’+ ο Ε. Μπαμπέτας με ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Β. Ι. Αποστολόπουλο και χάρισε το “τρίποντο” στους Καλλιθεάτες, κάνοντας το τελικό 3-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ντουράκογλου με βοηθούς την Δ. Τσικλητάρη και τον Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβριακός: Β. Ι. Αποστολόπουλος, Β. Γ. Αποστολόπουλος, Βαρμάζης, Βαϊνάς, Ν. Σταλίκας, Καραμέλιος, Διον. Τσάτσος, Ν. Γ. Στραβογιάννης, Χασιακής, Δαλάκας (83′ Π. Στραβογιάννης), Δημ. Τσάτσος.      
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Εφραιμίδης, Κ. Μπαμπέτας, Αλχαζίδης (30′ Υφαντής), Λαζαρίδης, Αλίσα, Χαρινός, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Ε. Μπαμπέτας, Σπυριδωνίδης, Κωστόπουλος.      

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This