Επιλογή Σελίδας



Από έναν βαθμό πήραν Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου και Αετός Καταλωνίων που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι φιλοξενούμενοι φτάνοντας τους 33 βαθμούς είδαν τον Πυδναϊκό να ξεφεύγει με 6 βαθμούς ενώ πλέον η 3η του πίνακα 25η Μαρτίου πλησίασε την ομάδα των Καταλωνίων στο -2. Ο Γεωργάκης Ολύμπιος έφτασε τους 17 βαθμούς και παραμένει στη 10η θέση του πίνακα.

Σε ένα μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με προβολή του Λάζου έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια και παράλληλη πάσα του Μπαμπατζιάνη.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 64′ με τον Νούλα να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ και να “κρεμάει” τον τερματοφύλακα Πατρή που βρισκόταν εκτός περιοχής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λαφατζής με βοηθούς την Φωτιάδου και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας, Γκίνας (46′ Ελ. Μπαλαούρας), Σάββας (66′ Κ. Μπαλαούρας), Περδίκης, Μέλλιος, Δ. Μπαλαούρας, Πανωλής (89′ Κατσιγιάννης), Νούλας, Τσιμπούκας (90′ Ίτσιος), Μπακούρας, Καλαϊτζής.
Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Δούλαλας, Σόβα (66′ Χρυσόπουλος), Σιαμπάνης (53′ Λυκόπουλος), Καραγκούνης, Ιωάννου, Νταμπαλάκης, Μπαμπατζιάνης, Σκούφας (71′ Γκολέμας), Δημητρίου, Λάζος.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This