Επιλογή Σελίδας



Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχε ο Εθνικός Νεάς Τραπεζούντας που “άλωσε” την έδρα της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου, κερδίζοντας με 2-1, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι μόνη στην 11η θέση ενώ η Δόξα έμεινε στους 26 βαθμούς, υποχωρώντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το 0-1 έγινε στο 23′ με κεφαλιά του Μάνη.

Στο 27′ ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 39′ με πλασέ του Τσιγκαρόπουλου αλλά το σκορ δεν άλλαξε από εκεί και μετά έως το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το “τρίποντο”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Πλόσκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Κουρέτσης (46′ Παπαγιαννόπουλος), Πασχόπουλος, Βανάσας, Μέλλιος, Μποστανίτης, Σκράπαλης, Κουμαντζιάς, Σκουμπόπουλος (30′ Σεριακίδης), Αρβανίτης (46′ Γκαντάς), Τσιγκαρόπουλος (80′ Κατσαντώνης).
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Αδαμίδης, Β. Εφραιμίδης, Ν. Παπαδόπουλος (72′ Αμανατίδης), Ζανέτας, Λυκίδης, Π. Τερζίδης, Κόλτσης, Γκανάς, Μάνης, Γ. Εφραιμίδης, Αργυρόπουλος (84′ Γελαστόπουλος).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This