Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου με 0-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσε το γραφείο τύπου και επικοινωνίας των “κιτρινόμαυρων”.

Το κείμενο:

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, το Διαγόρα Στεφανοβικείου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιωγα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο ηττήθηκε στο τέλος με 0-1, απέναντι στο ιδιαίτερα μαχητικό και αξιόμαχο σύνολο των φιλοξενούμενων.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες, με τον Αλεξίου και τον Κυρτέγο, χωρίς να μπορέσει να πετύχει γκολ, ενώ ο Ράντος αντέδρασε πολύ θετικά στις 2 ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ομάδα μας να παίζει όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, χωρίς να καταφέρει να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, στο 87ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν τους 3 βαθμούς της νίκης, με μια αντεπίθεση και ωραίο τελείωμα του Καλύβα.

Με την ήττα αυτή, η ομάδα μας έχασε πολύτιμο έδαφος για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παπαγεωργίου, Τροίρη, Οικονόμου, Γκίκα, Κυρτέγο και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη οι: Δαλαμήτρας και Λουίς Φερνάντο.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This