Επιλογή Σελίδας



Ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς ηττήθηκε με 33-64 από τον Εργόναθλο Πολυκάστρου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόλις δεκαπέντε πόντοι και τον Εργόναθλο Πολυκάστρου να προηγείται με 6-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο φιλοεξενούμενος, ανέβασε κατακόρυφα την παραγωγικότητά του, καθώς σημείωσε είκοσι επτά πόντους, σε αντίθεση με τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς που πέτυχε μόλις εννέα και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε σε 15-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, παρά το γεγονός ότι ο γηπεδούχος εμφανίστηκε βελτιωμένος, οι παίκτες του Γιώργου Παπαδόπουλου κατάφεραν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους και να προηγηθούν με 23-50.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τέταρτου δεκαλέπτου, με τον Εργόναθλο Πολυκάστρου να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 33-64.

Διαιτητές: Τοπαλίδης – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 6-9, 15-36, 23-50, 33-64.

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς (Αγοραστός): Τσιώκας, Γουζέλης, Μπουρδούβαλης 4, Αγοραστός Γ. 2, Ραμαντάνης, Καλαμαράς, Μάτος 3 (1), Ζαφειρίδης 2, Καρακικές, Μπακάλης 10 (2), Αγοραστός Ν. 2, Φακίτσας 10.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος): Ζωιτσούδης 8, Δημητριάδης 5, Αρκούδας 17 (2), Γιαμπατζίδης, Κουσιδώνης 6, Γιαννακούλης 4, Πεχλιβανίδης 7, Εκμετσόγλου, Πολυχρονίδης 17 (3).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This