Επιλογή Σελίδας

Η επικράτηση του Αιγινιακού στη Βέροια προκάλεσε ενθουσιασμό ενόψει της συνέχειας.

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Αιγινιακό, μετά το ιστορικό διπλό επί της Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δίκαια πήρε τη νίκη, η οποία τον κρατά σε τροχιά πρόκρισης για τους 16 του θεσμού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γιώργος Καρανικόλας, στάθηκε στην ιστορική σημασία της νίκης, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. “Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας γι’ αυτή την ιστορική νίκη, που είναι η πρώτη του Αιγινιακού με ομάδα Super League εκτός έδρας. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μας αδικεί η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια, καθώς ο δρόμος είναι μακρύς. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο”, ανέφερε.

Δήλωση για τη μεγάλη επιτυχία του Αιγινιακού έκανε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κισούδης, ο οποίος τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για την ιστορική νίκη που πέτυχε στη Βέροια. Χρόνια πολλά σε όλο το Αιγίνιο, καθώς σήμερα γιορτάζει ο πολιούχος, Άγιος Ανδρέας”.

Στα αγωνιστικά, ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τετάρτη (30/11) και η προετοιμασία του Αιγινιακού για το ματς της Κυριακής (4/12) με την Σπάρτη θα ξεκινήσει την Πέμπτη.

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This