Επιλογή Σελίδας



Η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας ενισχύει την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές με την διεξαγωγή του Rally for Relief, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την συχνότητα του Eurosport και την υπηρεσία Eurosport Player.

Ο αγώνας επίδειξης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου με την συμμετοχή μερικών εκ των κορυφαίων παικτών και παικτριών του κόσμου στο εντυπωσιακό Rod Laver Court της Μελβούρνης, με όλα τα έσοδα να προορίζονται για την ενίσχυση του Victorian Bushfire Appeal.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10:00, θα μεταδοθεί από την συχνότητα του Eurosport και την υπηρεσία Eurosport Player και σε όλη την διάρκειά του θα υπάρχει ενημέρωση των τηλεθεατών ανά την Ευρώπη, μέσω μηνυμάτων που θα εμφανίζονται στην οθόνη, για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούν να συνεισφέρουν στην συλλογική προσπάθεια.

Το Rally for Relief είναι μέρος του ευρύτερου προγράμματος Aces for Bushfire Relief, το οποίο εκπόνησε η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να συνεισφέρει από την πλευρά της στην προσπάθεια ενίσχυσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα. Το Eurosport, ως υπερήφανος συνεργάτης του Αυστραλιανού Όπεν, θα υποστηρίξει τις δράσεις του #Aces4BushFireRelief επιδοτώντας κάθε άσο που θα επιτευχθεί στην διάρκεια του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, αλλά και αναλαμβάνοντας την επικοινωνιακή προώθηση της προσπάθειας της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας και του Australian Red Cross, να συγκεντρώσουν χρήματα για το Bush Fire Relief.

Ο Andrew Georgiou, President Eurosport & Global Sport Rights, δήλωσε: “Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι για τα καταστροφικά γεγονότα που εξελίσσονται στην Αυστραλία. Φυσικά, οι σκέψεις και οι προσευχές μας αφορούν όλους όσοι έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές αλλά και τους πυροσβέστες, των οποίων η προσήλωση στον στόχο της καταπολέμησης της πυρκαγιάς, ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια. Ως Discovery και Eurosport, είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, με όποιον τρόπο μπορούμε, είτε προβάλλοντας το υπέροχο Rally for Relief, είτε προωθώντας σε όλη την Ευρώπη την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων μέσω του # Aces4BushFireRelief.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This