Επιλογή Σελίδας



Το Pick ‘N’ Roll αυτής της εβδομάδας ξεκινά στις 19:30 και περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών (Άντι Ράουτινς – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Χάουαρντ Σαντ Ρος – ΤΣΣΚΑ), πλούσιο ρεπορτάζ από το ΝΒΑ, καθώς και τα τελευταία νέα από τα διεθνή και εγχώρια παρκέ (Τρίτη 14/1, Cosmote Sport 4HD).

Ο Άντι Ράουτινς ανήκει πλέον στο ρόστερ του Τριφυλλιού και αποκάλυψε στον Κώστα Κατέβα τους λόγους που τον οδήγησαν σε συμφωνία, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πατέρα του Λίο, ο οποίος έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής της Εθνικής Καναδά. Επίσης, ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΑΕΚ, Χάουαρντ Σαντ Ρος, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ, μίλησε με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο για την εμπειρία του στα παρκέ της Basket League και τη ζωή του στην Αθήνα. Στην κάμερα της εκπομπής και τους Κώστα Κατέβα και Δημήτρη Ζαφειρόπουλο μίλησε και ο Πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας Θοδωρής Ριζούλης, αποκαλύπτοντας το όραμά του για τον σύλλογο του Θεσσαλικού κάμπου.

Το πρόγραμμα του Pick ‘N’ Roll περιλαμβάνει, ακόμα, ρεπορτάζ από την παρουσίαση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος επέστρεψε στο τιμόνι του Ολυμπιακού, έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, καθώς και τα σημαντικότερα νέα από το ΝΒΑ και την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τέλος, στο στούντιο της Cosmote TV o Βασίλης Σκουντής θα υποδεχτεί την Ελληνοαμερικανίδα παίκτρια του Ολυμπιακού Τζάκι Γέμελος, λίγες μέρες μετά την πρόκριση της ομάδας της στις δεκαέξι του Eurocup.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This