Επιλογή Σελίδας

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης έκανε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 8-4 της Μπρέσια στην πρεμιέρα των Ομίλων της διοργάνωσης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”.

Οι ερυθρόλευκοι, που έδειξαν αποφασισμένοι να επαναλάβουν την περσινή εντυπωσιακή τους πορεία, οπότε και είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό, με μεγάλο τους όπλο την άμυνα και ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο έφτασαν στο στόχο.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ρίχνοντας μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα τους με τους Ιταλούς ειδικά να προσπαθούν να περιορίσουν τον Φουντούλη και να μην επιτρέψουν να περάσουν πολλές μπάλες στους δύο φουνταριστούς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να σκοράρουν κυρίως με παίκτη παραπάνω. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν δύο φορές με 0-1 και 1-2, αλλά ο Ολυμπιακός, με γκολ των Εσπανιόλ και Μουρίκη βρήκε τις απαντήσεις. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά με δύο γκολ. Πρώτα ο Ντόσκας και στη συνέχεια ο Φουντούλης διαμόρφωσαν το 4-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ιταλοί δεν τα παράτησαν και με δύο γκολ από τους Νίκολα Πρεσιούτι και Ναπολιτάνο (είχε μεσολαβήσει τέρμα του Μυλωνάκη) μείωσαν σε 5-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ένας ερυθρόλευκους μονόλογος. Στην επίθεση οι παίκτες του Βλάχου βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις και πίσω ο Πάβιτς κατέβασε ρολά για να έρθει ένα επί μέρους 3-0 για τους γηπεδούχους που διαμόρφωσαν το τελικό 8-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΕΣΙΑ 8-4

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 1-2, 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 1, Γαλανόπουλος.

ΜΠΡΕΣΙΑ (Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Γκουεράτο, Κρ. Πρεσιούτι, Ραντέλοβιτς, Πάσκοβιτς, Ρίτσο, Μούσλιμ, Νόρα, Ν. Πρεσιούτι 3, Μπερτόλι, Ούμποβιτς, Ναπολιτάνο 1, Ντιαν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This