Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Αετού Κιλκίς με 63-55, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Το κείμενο:

“Μία μεγάλη νίκη (βαθμολογικά) πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου – Ξέξασπρο» Γιαννιτσών το Σάββατο 11/01/2020 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», αφού κέρδισε την αήττητη ομάδα του «Αετού» Κιλκίς με σκορ 63-55 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού κατάφερε επιθετικά να βρίσκει εύκολα λύσεις κοντά στο καλάθι του αντιπάλου της, κλείνοντας έτσι το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 19-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» κρατώντας επιθετικά των ρυθμό της αλλά «κλείνοντας» αμυντικά τους δρόμους προς το καλάθι της κατάφερε στο τέλος του ημιχρόνου να πάει στα αποδυτήρια με μια διαφορά επτά πόντων και με σκορ 37-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο παίζοντας με τον ίδιο τρόπο σε άμυνα και επίθεση ο «Μέγας» κατάφερε να ανοίξει και άλλο την διαφορά κάνοντας το σκορ 55-44.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Κιλκίς εκμεταλλευόμενη την επιθετική ολιγωρία του «Μέγα» κατάφερε δύο λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού να μειώσει την διαφορά στους τρεις πόντους, η αντίδραση όμως της ομάδας των Γιαννιτσών ήταν άμεση αφού ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού βρέθηκε μπροστά ξανά με οκτώ πόντους με τους οποίους και τελείωσε το παιχνίδι παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 63 – 55.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Θα ήθελα καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την σημερινή τους απόδοση. Ήταν μια σπουδαία νίκη για μας βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που αυτό το δείχνει και η πορεία της μέχρι σήμερα, αφού σε όλο τον πρώτο γύρο ήταν αήττητη. Σήμερα τα χαρακτηριστικά της ομάδα μας ήταν το πάθος και η διάθεση. Ελέγξαμε από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό και πήγαμε πάρα πολύ καλά στις οργανωμένες επιθέσεις μας.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιλκίς για την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Θέλω ακόμα, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν σήμερα των αγώνα της ομάδας μας αλλά και όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας, που με την παρουσία τους, έδειξαν για άλλη μια φορά την δυναμική του συλλόγου μας. Είναι πολύτιμη η βοήθεια των ανθρώπων που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μας»

Τα δεκάλεπτα: Α:19-17 Β:18-13 Γ:18-14 Δ:08-11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.6π,Χερκελετζής Β.18π, Στόιτσης Κ. 3π, Βασιλειάδης Ι., Παπαμανώλης Π.. 6π, Παπαδόπουλος Γ. 3π, Παρτσαλάκης Σ., Χατζηλαμπρινός Σ. 16π, Χατζηλαμπρινός Θ. 4π, Ποζουκίδης Π., Μ’οσχου Κ. 9π.

«Αετός» Κιλκίς: (Θ. Καμψιάδης) Κόγιας Θ. 22π., Ζυμπερίδης Δ. 2π., Χειρούλης Α., Γκρεκός Γ. 3π., Φιλιππίδης Γ., Βασιλούδης Λ.14π., Τσαιρίδης Γ. 2π., Μουρζίδης Δ. 4π., Μαργαριτίδης Θ., Γρηγοριάδης Α., Βαταμίδης Σ. 2π.”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This