Επιλογή Σελίδας


 

Bonjour!

Ξεκίνησε η αυλαία των 32 ομάδων του Κυπέλλου Γαλλίας, με την πρώτη έκπληξη να είναι γεγονός με τον αποκλεισμό της Bordeaux από την ερασιτεχνική Pau. Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

US Granville – Olympique de Marseille

Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Stade Michel d’ Ornano, έδρα της Caen

Φάση των 16 καλύτερων ζευγαριών. Μονά ματς 90 λεπτών που εάν λήξουν ισόπαλα, ακολουθεί ημίωρη παράταση ή και – εφόσον χρειαστεί – διαδικασία των πέναλτι.

Ομάδα δ’ κατηγορίας η γηπεδούχος Granville, με αμυντικούς προσανατολισμούς στο φετινά της αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Προκρίθηκε επί της FC Versailles στον προηγούμενο γύρο (2-1). Σε ξέφρενη πορεία η Marseille, έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη δεύτερη θέση της Ligue 1 με πειστικές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Τρέχει αήττητο σερί 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από εκτός έδρας πολύτιμη νίκη επί της 3ης στη βαθμολογία Rennes (1-0), ενώ πήρε δύσκολη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο του Coupe de France στα πέναλτι επί της επίσης ερασιτεχνικής Trelissac.

Διοργάνωση με εκπλήξεις, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή αυλαία, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στις αποδόσεις των αγώνων. Φαβορί σίγουρα η Marseille αλλά, δεδομένου και του rotation, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ισοπεδωτική νίκη. Συνηθίζει τις επαγγελματικές νίκες σε αυτές τις φάσεις (σκορ 1-0, 2-0) και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France  (1/16 de Finale)
22:05 US Granville (2.5) – Olympique de Marseille 1 (1.58) 0-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This