Επιλογή Σελίδας



Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται φέτος από το Αμβούργο και με τη φανέλα των «δεινοσαύρων» έχει πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις, ενώ από τον Οκτώβριο έκανε προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την κινεζική Σανγκάη Σενχούα και φαίνεται να είναι κοντά στην μετακόμισή του σε άλλη ήπειρο. Μάλιστα έλαβε άδεια από το Αμβούργο, με το οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, και έχει κάνει το ταξίδι στην Κίνα προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας του.

Το Αμβούργο απέκτησε το 2017 τον Παπαδόπουλο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για 6.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός είχε πλούσια παρουσία στην Bundesliga φορώντας επίσης τις φανέλες της Σάλκε και της Λειψίας.

Η Σανγκάη Σενχούα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη 13η θέση, με οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ αυτό το διάστημα η κινέζικη ομάδα πραγματοποιεί την προετοιμασία της και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην βάση της.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, καθώς φόρεσε τις φανέλες των Λεβερκούζεν, Σάλκε, Αμβούργο, Ολυμπιακό, ενώ με την Εθνική Ελλάδος έχει καταγράψει 29 συμμετοχές.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This