Επιλογή Σελίδας



Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Μπαμπαΐτη προχώρησε ο Δίας Δίου, με την ομάδα της Πιερίας να γνωστοποιεί το “ντιλ” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 25χρονος πορτιέρε από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας τον οποίο αφήνει κάνοντας το “άλμα” στη Γ’ Εθνική. Ο Μπαμπαΐτης που ξεκίνησε από την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Πιερικός, έχει φορέσει ακόμη τα “γάντια” της ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βέροιας, του Βατανιακού, του ΓΑΣ Σβορώνου και της ΠΑΕ Ποντίων.

Ο Χρήστος Μπαμπαΐτης συμμετείχε στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Δία εν όψει της κυριακάτικης “μάχης” με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και υπολογίζεται κανονικά από τον Παναγιώτη Παρασίδη.

Ο Δίας Δίου σε ενημερωτικό δελτίο αναφέρει σχετικά:

Ο Δίας προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Χρήστο Μπαμπαίτη. Ο 25χρονος γκολκίπερ που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αποτελεί και επίσημα από σήμερα μέλος του Δία, το απόγευμα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ ο Παναγιώτης Παρασίδης τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής, έχοντας έτσι μία ακόμη πολύτιμη λύση σε μία
θέση όπου ο Δίας «πονούσε» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This