Επιλογή Σελίδας


Μακριά από τον καλό της εαυτό ήταν για άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕ Καρίτσας που στο γήπεδο του Βατάν έμεινε στο 0-0 απέναντι στα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είχε την πρωτοβουλία απέναντι στους Θεσσαλούς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως της έλειψε η ουσία και στις λιγοστές αξιόλογες στιγμές που δημιούργησε, δε μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Τοπουζλή. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. 

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται στην 5η θέση με 26 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος Παλαμά ενώ η ομάδα της Καλαμπάκας παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, φτάνοντας τους 18 βαθμούς.

Κορυφαία στιγμή στο παιχνίδι για την ΑΕ Καρίτσας ήταν αυτή του 74′ όταν ο Λαζαρίδης που έκανε το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα” ως αλλαγή έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αλεξίου “τσίμπησε” τη μπάλα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή όμως την έστειλε να περάσει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

‘Αλλες περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι “επισκέφθηκαν” τα αντίπαλα καρέ ήταν στο 10′ όταν ο Κυρτέγος έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκίκα, με τον Τοπουζλή να μπλοκάρει, στο 45’+2′ όταν μετά από σέντρα του Λαγδάρη η κεφαλιά του Αλεξίου είχε την ίδια κατάληξη και στο 67’ με το γυριστό σουτ του Κυρτέγου να περνάει άουτ.

Τα Μετέωρα ελάχιστες φορές επισκέφθηκαν την εστία του Γαλάνη, με σημαντικότερη στιγμή τους το μακρινό σουτ του Σαμούτη στο 36′ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο πορτιέρε των Καριτσιωτών.

 

Από το 78′ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δημητρουλόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δει την πρώτη στο 64′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασβεστόπουλος (Κιλκίς) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Μαυρίδη (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Γαλάνης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Καραγκούνης, Τροΐρης (89′ Παπαϊωάννου), Δημητρουλόπουλος, Μητράκας (62′ Παπαγεωργίου), Κυρτέγος, Γκίκα, Αλεξίου.
Μετέωρα ΑΣ: Τοπουζλής, Μέτσος, Δάσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτήκας (90’+1′ Κοτόρι), Λουκάς, Σαμούτης (78′ Χριστοδουλόπουλος), Νικλητσιώτης (65′ Γρηγορίου), Τσιαντούλας (83′ Περέιρα), Ιωάννου.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This