Επιλογή Σελίδας


Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, η ΑΕ Περίστασης ήταν καλύτερη στα σημεία και επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Κατερίνης, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Με το “τρίποντο” αυτή, η ομάδα της Περίστασης έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, μαζί με ΓΑΣ Σβορώνου, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη. Οι “σιδηροδρομικοί” έμειναν στους 11 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την άσπρη βούλα, με τον Αλέξανδρο Κλιάνη στο 45′ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι απέναντι από τον Βαβατσιούλα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε κράτημα του Κουσουρή μέσα στην περιοχή του Εθνικού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τον Πλόσκα και την Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Δημητρίου, Σοφιαννίδης, Κουτσουμπέας (70′ Ε. Μπαμπέτας), Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Νίκου, Αλ. Κλιάνης, Αγγελάτος, Χαρτοματζίδης (86′ Αλ. Κλιάνης), Κουσουρής (90’+ Φαρμάκας), Αντωνιάδης (73′ Ανδρέου).
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Αλσέλα, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Τσαταλμπάς (46′ Τσικαδέρης), Γκατζούνης, Κατσαμάγκας, Καμπερίδης, Τριανταφύλλου (77′ Σιδηρόπουλος).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This