Επιλογή Σελίδας


Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για 7η αγωνιστική αήττητοι, έχοντας την πρώτη απώλεια βαθμών μετά τις 12 Νοεμβρίου και απέκτησαν “συγκάτοικο” στην 3η θέση του πίνακα την Αναγέννηση Κολινδρού, με τις δυο ομάδες να έχουν από 33 βαθμούς. Ο Αχιλλέας έφτασε τους 18 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας, μαζί με ΓΑΣ Σβορώνου, Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και ΑΕ Περίστασης.

“Όλα τα λεφτά” στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο που επιφύλασσε συνεχείς ανατροπές!

Στο 85′ έμεινε με 10 παίκτες η ομάδα του Αχιλλέα λόγω αποβολής του Ατανάσοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιωσηφίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπέης όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αμβροσιάδη που έπεσε στη δεξιά πλευρά και μπλόκαρε τη μπάλα.

Η “λύτρωση” φάνηκε να έρχεται για τους γηπεδούχους στο 90’+1′ όταν ο Τσενικλής εκτέλεσε κόρνερ, ο Δεληγιάννης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Αδαμόπουλος με νέα δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0.

Ο Αχιλλέας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90’+3′ ο Εγγλέζος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας των Ποντίων και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς την Κορινιώτη και τον Ανδρέου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Κυλώνης, Τουλίκας (64′ Καρατζόγλου), Δεληγιάννης, Μπέης, Ι. Ρίζος (56′ Λαμπίρης), Τσενικλής, Κότσι (83′ Η. Ρίζος), Αδαμόπουλος, Ιωσηφίδης, Κατσιούλης (55′ Ξυδούς).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Ατανάσοφ, Ίτσιος (65′ Χαραλαμπίδης), Κραγιόπουλος, Γουλιόπουλος, Σιαμάγκας, Τσέτσιλας, Καραμανώλας, Εγγλέζος, Παπαδόπουλος, Βασιουρής.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This