Επιλογή Σελίδας


Σημαντική νίκη στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού πήρε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας απέντι στον Μύτικα Λεπτοκαρυάς, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Πιερικού Αστέρα ανέβηκε στην 7η θέση φτάνοντας τους 18 βαθμούς, όσους έχουν επίσης ο ΓΑΣ Σβορώνου, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και η ΑΕ Περίστασης ενώ ο Μύτικας έμεινε στους 9 βαθμούς, όσους έχει και ο Άρης Κοκκινοπλιτών, με τις δυο ομάδες να είναι στην προτελευταία θέση.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση μπήκε στο 44′ όταν ο Μπαράς τροφοδότησε τον Γκουνέλα και αυτός βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τσαρούχα, τον οποίο και “κρέμασε” με “λόμπα” “γράφοντας” το 0-1.

Στο 69′ ο σκόρερ των φιλοξενούμενων καθώς και ο Κατσαρός των γηπεδούχων αντίκρυσαν τις κόκκινες κάρτες και οι δυο ομάδες συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 70′ ο Λαράκου εκτέλεσε κόρνερ και ο Μουρατίδης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μύτικα και το 0-1 παρέμεινε.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κυριακού και Ραφαηλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κυριακού και Ραφαηλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Α. Τσαρούχας, Γεροθανάσης, Ι. Τσαρούχας, Σιαμήτρας, Γ. Μπατζέλας, Κάκαλος (83′ Μαυροφώτης), Κατσαρός, Ζηνέλης, Χέδας, Μουσαράι, Κανούλας (76′ Ιορδανίδης).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Λαράκου, Τζιάμας, Μουρατίδης, Γκούτζας (90′ Δημητριάδης), Μπαράς (86′ Βασιλειάδης), Μυρωτής (87′ Χαρεϊσβίλι), Γκουνέλας, Χρυσόπουλος, Κατσούλης (79′ Σταγκίδης).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This