Επιλογή Σελίδας


Με 3-1 σκορ επικράτησε στην έδρα της η Αναγέννηση Κολινδρού επί του Θερμαϊκού Κορινού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε μια αναμέτρηση όπου είχε πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό κατά διαστήματα και δίκαιο νικητή την γηπεδούχο ομάδα.

Με αυτό το τρίποντο τα Τσακάλια έπιασαν στην 3η θέση της κατάταξης την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 33 βαθμούς, ενώ ο Θερμαϊκός παρέμεινε στην 5η θέση με 30 πόντους.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 24΄ ο Αντώνης Ανδρεάκος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Τσιλεγκερίδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 1-0.
Στο 39΄ ο Ραφαήλ Παρδάλης αξιοποίησε την πάσα του Δ. Ανδρεάκου και με σουτ πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 45΄ εξαιρετικός συνδυασμός του Πασχόπουλου με τον Α. Ανδρεάκο από δεξιά και πάσα προς τον Μαντζουράκη, ο τελευταίος σε τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιλεγκερίδη που απομάκρυνε την μπάλα με τα χέρια.

Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 με διαγώνιο σουτ του Κώστα Καραμανώλα.
Στο 70΄ σουτ φάουλ του Αποστολίδη από καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πάνου.
Στο 75΄ δυνατό σουτ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 77΄ έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Παρδάλη από δεξιά, ο Γιώργος Μαντζουράκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα την ρίζα του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια το πόδι του γκολκίπερ του Θερμαϊκού πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις ο Παρδάλης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κώστας Λαφατζής με βοηθούς τον κ. Γιώργο Κουτσικανίδη και την κα. Κατερίνα Πατρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Πάνου, Σεραφειμίδης (69΄ Νταμπώσης), Αβραάμ, Κοσμίδης, Σκέντος, Χνούδας, Παρδάλης, Μπουρανής, Α. Ανδρεάκος (54΄ Τραούδας), Δ. Ανδρεάκος (44΄ λ.τ. Πασχόπουλος), Μαντζουράκης (85΄ Μπιλιαδέρης).
Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλεγκερίδης, Πολυτίδης, Πολυχρονιάδης, Νταντίνης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Καραμανώλας (83΄ Σκαμπαρδώνης), Αστ. Κατσούλης (83΄ Α. Ταγκαλίδης), Τζουκάν (54΄ Καραχαλίδης), Μυστρίδης, Πιατίδης (76΄ Αρσένης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This