Επιλογή Σελίδας


Ευρεία νίκη με 5-1 πέτυχε ο ΓΑΣ Σβορώνου απέναντι στον Άρη Κοκκινοπλιτών, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και έφτασε τους 18 βαθμούς, “πιάνοντας” τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην 7η θέση όπου οι δυο ομάδες “συγκατοικούν” μαζί με Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και ΑΕ Περίστασης! Ο Άρης παρέμεινε στους 9 βαθμούς και τη 12η θέση, ισόβαθμος με τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς.

Το 1-0 έγινε στο 25′ με “σύμμαχο” και την τύχη καθώς ο Ευαγγελόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του τερματοφύλακα Μπικιαρόπουλου για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 31′ ο Ναλμπαντίδης με σουτ “έγραψε” το 2-0.

Στο 48′ έγινε το 3-0 με πλασέ του Ασλανίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το 4-0 έγινε στο 61′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου από πλάγια θέση.

Ο Άρης μείωσε σε 4-1 στο 62′ όταν ο Κεσίδης έβγαλε με κάθετη πάσα τον Τσιώμη στην πλάτη της άμυνας του ΓΑΣ και αυτός νίκησε στο τετ α τετ τον Κουτλουμπάση.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 79′ με προβολή του Ναλμπαντίδη, μετά από σέντρα του Δήμου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Nίκολιτς με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου: Κουτλουμπάσης, Ν. Βούλγαρης, Δήμος (78′ Πανάγος), Μήτρας, Ασλανίδης (71′ Τζήκας), Ζώβληκας, Χατζηθεοδωρίδης, Ευαγγελόπουλος (79′ Τσόνι), Μπέλπας (65′ Αβριωνίδης), Ναλμπαντίδης, Δελαβερίδης.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Μπικιαρόπουλος, Δημάσης, Παπαδόπουλος, Ρογκότης, Σταματέλος, Πανωλής, Ν. Μπαλαούρας, Παμλίδης, Καλαϊτζής (76′ Ξενιώτης), Τσιώμης (86′ Ν. Τριανταφύλλου Ν.), Κεσίδης.    

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This