Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε χθες η φάση των 16 ζευγαριών του Coupe de France. Επαγγελματικές νίκες για τις ομάδες της Ligue 1 κόντρα στις ερασιτεχνικές, ενώ δικαίως την παράσταση έκλεψε η μάχη ανάμεσα στη Nantes και την Lyon με πλούσιο θέαμα από τα… πρώτα δευτερόλεπτα, πολλές φάσεις και γκολ (στη νίκη με 4-3 των Lyonnais). 

Πέντε οι σημερινές αναμετρήσεις, που δεν κλείνουν την αυλαία αυτού του γύρου αφού ακολουθεί αύριο η μάχη της Monaco στην έδρα της St.Pryve/St.Hilaire που είχε αποκλείσει την Toulouse.

Με έναν εμφύλιο (Dijon-Nimes) αλλά και την Paris St.Germain να ταξιδεύει στη Βρετάνη για να αντιμετωπίσει τη Lorient (Ligue 2), θα σημειώσουμε κάποια πράγματα που έχουν ουσία για την επιλογή των σημερινών μας σημείων. Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Nimes και Paris St.Germain απέναντι στις αντιπάλους τους, με τους Nimois ουσιαστικά να μην έχουν στο μυαλό τους το Κύπελλο, ενώ οι Παριζιάνοι έχουν ελλείψεις κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Με προβάδισμα νίκης οι καλύτερες Rennes, Montpellier και Angers αλλά θέλουν προσοχή αφού δεν αναμένεται να… ισοπεδώσουν τις αντιπάλους τους. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω επιλογές μας…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/16e de Finale)
18:15 Athletico Marseille Consolat (2.5) – Stade Rennais FC 1 (1.55) 0-2 FT
18:15 Dijon FCO – Nimes Olympique 1 (1.61) 5-0 FT
18:15 Montpellier HSC – SM Caen 1 & Under 4.5 Goalss (1.55) 5-0 FT
18:15 Rouen FC – Angers SCO Goal/Goal (2.20) 1-4 FT
21:55 FC Lorient – Paris St.Germain Over 2.5 Goals (1.57) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This