Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τον Δία Δίου με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Το κείμενο:

“Σε καθοριστικό αγώνα για την διεκδίκηση της παραμονής, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Δίον από τον τοπικό Δία και υποχώρησε στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσακμακίδη κατέγραψαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα και βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν.

Δυνατότητες να αναστραφεί η κατάσταση φυσικά και υπάρχουν αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να αρχίσει να φαίνεται από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, που έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Δίον δεν διεκδικεί ιδιαίτερες ποιοτικές δάφνες και όδευε προς την “λευκή” ισοπαλία, αφού οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο 40′, όμως, ο Λιόλιος εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε την εσωτερική πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και “έσκασε” στο έδαφος, περνώντας οριακά την γραμμή τέρματος όπως υπέδειξε ο β’ βοηθός, για να σημειωθεί με τον τρόπο αυτό το γκολ που έμελλε να κρίνει και την τύχη του παιχνιδιού (1-0).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Τσαριτσανιώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν η κεφαλιά του Μπάμη μετά την σέντρα του Ντούφα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Ζωγράφου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 57′ σουτ του Μουλτσιά έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και πλησίασαν σε δεύτερο γκολ με τα σουτ από καλές θέσεις των Παναγιωτίδη (66′) και Μανίκα (74′) που κατέληξαν άουτ.

Στο 80′ η υποσχόμενη προσπάθεια του Γαλάνη από αριστερά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ, ενώ πάνω από τα δοκάρια κατέληξαν τα σουτ του ιδίου (88′) και του Μουλτσιά (90′), με αποτέλεσμα ο Δίας να διατηρήσει την πολύτιμη νίκη.

Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του Βολιώτη Θανάση Νικόπουλου και των βοηθών του Παναγιώτη Σακκά – Σταμάτη Σφυρή, ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Ευαγγελόπουλος (29′), Μανίκας (35′), Παναγιωτίδης (78′) των γηπεδούχων και ο Γαλάνης (83′) των φιλοξενουμένων.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Μαυρίδης (81′ Λαζαρίδης), Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (68′ Παπαστεργίου), Παγωνίδης, Ευαγγελόπουλος, Καλουσίδης, Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας (89′ Καλαμπάκας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Ντούφας, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (89′ Αργύρης), Δραχαλίβας (87′ Χρυσοστόμου), Μπαλογιάννης, Τόλιος (18′ λ.τρ. Μουλτσιάς)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This