Επιλογή Σελίδας



Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας έκανε ο Θερμαϊκός Κορινού που επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου Κατερίνης, στο πρώτο παιχνίδι για τους “οκτώ” της διοργάνωσης.

Οι Κορινιώτες είχαν την υπεροχή απέναντι στην ομάδα του Μυλαυλάκου και άνοιξαν το σκορ στο 27′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη και κεφαλιά του Νταντίνη από κοντά, έπειτα από προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ίτσιου.

Στο 53′ ο Πιατίδης στόπαρε με ωραίο τρόπο μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Ίτσιο, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του τέρματος του Ίτσιου, για να γίνει το 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Χ. Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Α. Ταγκαλίδης, Νταντίνης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Κ. Καραμανώλας (68′ Τζουκάν), Α. Κατσούλης (60′ Πολυτίδης), Καραχαλίδης (80′ Σκαμπαρδώνης), Μυστρίδης, Πιατίδης (75′ Αρσένης).
Ατρόμητος Κατερίνης: Ίτσιος, Σατσίδης, Παπαγιαννόπουλος (62′ Κόντης), Παπείρας, Παπαδόπουλος, Ζαγγελίδης, Λάιος (46′ Σέου), Ιωαννίδης, Σιώκας, Πανανός, Χέρας (88′ Meddlli). 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This