Επιλογή Σελίδας


 

Πέφτει η αυλαία του Κυπέλλου Γαλλίας απόψε με μια αναμέτρηση, αυτή μεταξύ της St.Pryve/St.Hilaire και της Monaco. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

St.Pryve/St.Hilaire – AS Monaco

Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Stade dea la Source, έδρα της Orleans (ομάδα της Ligue 2).

Φάση των 16 καλύτερων ζευγαριών. Μονά ματς 90 λεπτών που εάν λήξουν ισόπαλα, ακολουθεί ημίωρη παράταση ή και – εφόσον χρειαστεί – διαδικασία των πέναλτι.

Ενδιαφέρουσα η σημερινή μάχη που κρίνει το τελευταίο εισιτήριο αυτής της φάσης. Η νικήτρια ομάδα (σε κανονική διάρκεια, παράταση ή και πέναλτι) θα υποδεχθεί τη St.Etienne το 3ημερο 28-30 Ιανουαρίου, που θα διεξαχθεί η φάση των 8 ζευγαριών

Αντικειμενικά, υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η αποψινή γηπεδούχους παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Toulouse με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0). Αντίθετα, η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν ήταν τόσο καλή στο ματς με τη Reims, όμως η απόκρουση πέναλτι του γκολκίπερ Lecomte και το γκολ (2ο στην αναμέτρηση) του Keita Balde στην τελευταία φάση της κανονική διάρκειας, της έδωσε τη νίκη-πρόκριση (2-1).

Λίγα τα σημεία στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς από τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου. Το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι του Robert Moreno θα παραταχθούν με αλλαγές, συν το ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, με οδηγούν στην πολύ καλή απόδοση του διπλού σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
21:55 St.Pryve/St.Hilaire – AS Monaco 2 & Goal/Goal (2.77) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This