Επιλογή Σελίδας


Ένας σοβαρός τραυματισμός στη διάρκεια της προπόνησης το Νοέμβριο του 2018 κράτησε την Ελισάβετ Πεσιρίδου, όχι μόνο μακριά από τους αγώνες της περσινής χειμερινής περιόδου, αλλά διατάραξε και την προετοιμασία της για τους αγώνες της θερινής σεζόν.

Η κορυφαία αθλήτρια των ψηλών εμποδίων των τελευταίων ετών είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, να κυνηγήσει τη συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς, αλλά και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στην Κίνα, στον πρώτο μεγάλο στόχο του 2020.

Από την αρχή της σεζόν είχα θέσει ως στόχο όχι μόνο να συμμετάσχω στους αγώνες του χειμώνα, αλλά να έχω μια καλή σεζόν. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί, το σίγουρο είναι πως έχω δουλέψει πολύ και πιστεύω πως θα δω τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Θα ξεκινήσω τους αγώνες μου, αρχές Φεβρουαρίου, είτε σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό, είτε στην ημερίδα στο ΣΕΦ. Ήδη περιμένω απάντηση από κάποια μίτινγκ στην Ευρώπη και ανάλογα με αυτές θα σχηματιστεί και το αγωνιστικό πρόγραμμα“, είπε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που ανυπομονεί για την έναρξη των αγώνων. “Θέλω έναν καλό κλειστό και για να ανέβω θέσεις στο παγκόσμιο ράνκινγκ, αλλά και γιατί θεωρώ πως ένας καλός κλειστός, είναι η αρχή για έναν καλύτερο ανοιχτό“.  

Η Πεσιρίδου την περασμένη χρονιά παρά τα όποια προβλήματα διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.11 και κυνήγησε μέχρι τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, έχει ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. εμπ. 12.93 από το 2016, τη χρονιά που κατέλαβε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού και συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Διοργανώσεις στις οποίες ευελπιστεί να συμμετάσχει και τη φετινή σεζόν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This